Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2015

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι: Ξύλινο Mobile

Mobile Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι Λίγες μέρες πριν ολοκληρώσαμε μια ακόμη σειρά με ξύλινες φιγούρες και ένα ακόμη παραμύθι ζωντανεύει: Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι! Ξύλινες φιγούρες: η Χιονάτη και οι επτά νάνοι Στη συνέχεια δώσαμε μια σειρά από αυτές τις φιγούρες στη Ναταλία (συνεργαζόμενη καλλιτέχνης/ ζωγράφος) και εκείνη έβαλε χρώμα στις φιγούρες μας και τους έδωσε πνοή! Η Χιονάτη και οι αγαπημένοι νάνοι απέκτησαν χρώμα! Ο Χαζούλης, ο Γκρινιάρης, ο Υπναράς, ο Ντροπαλός, ο Συναχωμένος, ο Καλόκαρδος και ο Σοφός .... και το παραμύθι ξεκινάει... Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι χρωματισμένα με ακρυλικά Έπειτα πήραμε ένα ξύλινο στεφάνι/ δίσκο με 8 τρύπες, το διακοσμήσαμε με πολύχρωμα τσόχινα λουλούδια, και από αυτό κρεμάστηκαν οι ξύλινες φιγούρες και χάντρες με λεπτές πολύχρωμες κορδέλες.   Mobile με τη Χιονάτη και τους επτά νάνους  Τέλος σε μερικές από τις κορδέλες προστέθηκαν μεταλλικά λουλούδια με σμάλτο, για να προσθέσουμε μια extra λάμψη στο mobile μας, αλλά ..

Στολισμένες σαγιονάρες

Ροζ σαγιονάρες με δαντέλα και γάζα  Την αρχή φέτος στις σαγιονάρες, την έκανε η αδελφή μου, Ναταλία , με τα δύο ζευγάρια που βλέπετε! Σαγιονάρες με σουέτ κορδόνια και χάντρες Η αλήθεια είναι πως τα μαθήματα διακόσμησης σαγιονάρας , έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά τα καινούρια ζευγαράκια, μόλις προχθές πήραν τη θέση τους στη βιτρίνα του καταστήματος μας .... Καλή μας σεζόν ! Σας περιμένουμε!

Ξύλινη πινακίδα "Ανοιχτό - Κλειστό"

Πινακίδα "Ανοιχτό - Κλειστό" Ξύλινη, οβάλ πινακίδα ζωγραφισμένη και στις δύο όψεις της από τη Ναταλία , με την επιγραφή "Ανοιχτό - Κλειστό"

Μακριά κολιέ με φούντα από ροζάριο

κολιέ με φούντα από ροζάριο Μακριά κολιέ με φούντα από ροζάριο

Κοριτσίστικη μπομπονιέρα σε κουτί

Μπομπονιέρα σε διάφανο κουτί Μπομπονιέρα σε μεγάλο, διάφανο κουτί, με πολύχρωμα κουφέτα τυλιγμένα σε ροζ τούλι. Για το φιόγκο προτιμήθηκε λουλουδάτη ροζ κορδελίτσα, και στη μέση του φιόγκου μια μικροσκοπική επάργυρη πεταλούδα (!)

Μπομπονιέρα "Το ραβδάκι της νεράιδας"

Μπομπονιέρα "Το ραβδάκι της νεράιδας" Μπομπονιέρα βάφτισης, με θέμα "Το ραβδάκι της νεράιδας". Κεντρικό στοιχείο της μπομπονιέρας, είναι ένα ξύλινο ραβδάκι με αστέρι, διακοσμημένο με πολύχρωμες κορδέλες και ένα ροζ τριαντάφυλλο. Για τη μπομπονιέρα αυτή προτιμήθηκαν πολύχρωμα smarties, σε πουγκάκι από οργάντζα.

Ξύλινα ζωγραφιστά διακοσμητικά

Ξύλινες φιγούρες, χρωματισμένες από τη Ναταλία !

Μπομπονιέρα σε πουγκί λινάτσας

Μπομπονιέρα μάτι Μπομπονιέρα γάμου σε πουγκί λινάτσας, δεμένο με χοντρό κορδόνι με φούντες στις άκρες και μεγάλο, μεταλλικό μάτι με σμάλτο.

Ναυτική μπομπονιέρα σε πουγκί

Ναυτική μπομπονιέρα, σε πουγκί 20 εκατοστών, με χοντρό κορδόνι δεμένο με ναυτικό κόμπο και μεταλλικό τιμονάκι με σμάλτο

Μπιζουδάκια για τη γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει: 10 Μαίου γιορτάζουν οι μανούλες του κόσμου! Ένα βραχιολάκι και δύο κολιεδάκια, φτιαγμένα για αγαπημένες μανούλες! Μπιζού για τη γιορτή της μητέρας

Μπομπονιέρες σε καρό πουγκί

Χρησιμοποιώντας ένα ροζ καρό πουγκί, λίγη σατέν κορδέλα 4 cm, κι ένα επάργυρο αρκουδάκι, φτιάξαμε τη μπομπονιέρα που βλέπετε Πρόκειται για μεγάλη (20cm) - εντυπωσιακή και εύκολη στην κατασκευή της μπομπονιέρα.

Μπομπονιέρες με πουγκί λινάτσας

Μπομπονιέρες βάφτισης, με λοξό πουγκί λινάτσας και διπλό φιόγκο φτιαγμένο από γάζα και δαντέλα

Μπομπονιέρα βάφτισης στεφανάκι

Μπομπονιέρα βάφτισης Μπομπονιέρα βάφτισης με λευκό ψάθινο στεφανάκι και κορδελίτσες, για κοριτσάκι. Για την προσφορά της μπομπονιέρας στους καλεσμένους, χρησιμοποιήθηκε σαν "κρίκος για τα μαχαιροπίρουνα" και με τον τρόπο αυτό στολίστηκε και το τραπέζι ! Μπομπονιέρα - κρίκος για πετσέτες